вівторок, 11 вересня 2018 12:01

Вк і ОК: розповіли, які сайти популярні в Україні

Інтернет-асоціація України провела дослідження інтернет-аудиторії країни за серпень 2018-го.

За підсумками місяця, на базі медіа-панелі чисельністю 5 тис. осіб визначено список популярних доменів, відвідуваних українськими користувачами, повідомляє inau.ua.

  Заборонені російські сайти залишилися в ТОП-10 в Україні. Фото: Factum Group Ukraine
Заборонені російські сайти залишилися в ТОП-10 в Україні. Фото: Factum Group Ukraine

Соціальна мережа ВКонтакте, яка належить Mail.ru Group і заборонена в Україні понад рік, за підсумками дослідження, залишилася на 4 місці за відвідуваністю, Яндекс та Однокласники також увійшли до ТОП-10.

ТОП-5 найпопулярніших доменів, що відвідуються українськими користувачами, не змінився. До їхнього числа увійшли: Google, Youtube, Facebook, ВКонтакте і ukr.net.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Студент із Ялти "влетів" на круглу суму за пости в "Вконтакте"

Торік у травні президент Петро Порошенко заборонив користування російськими соціальними мережами "ВКонтакте" та "Однокласники". Служба безпеки України закликала українців видалити свої сторінки у "ВКонтакте" та "Однокласниках" кілька років тому. Користування російськими соціальними мережами, пошуковиками чи програмним забезпеченнями може загрожувати українцям.

Зараз ви читаєте новину «Вк і ОК: розповіли, які сайти популярні в Україні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі