понеділок, 26 лютого 2024 06:15

Вітер знову посилиться: тривожний прогноз на понеділок

Вітер знову посилиться: тривожний прогноз на понеділок
У східних та південно-східних областях очікуються сильні пориви вітру до 15-20 м/с. Фото: pixabay.com

26 лютого частину України накриє невеликий дощ. Подекуди лютуватиме сильний вітер.

Водночас температура повітря протягом дня становитиме +5...10°С, повідомляє Укргідрометцентр.

У понеділок буде хмарно з проясненнями. У більшості західних, північних та Вінницькій областях місцями пройде невеликий дощ. На решті території буде сухо.

Вітер переважно південно-східний, сягатиме швидкості до 7-12 м/с. У східних та південно-східних областях очікуються сильні пориви до 15-20 м/с.

Температура повітря вдень на півдні Одещини та в Криму підніметься до +14°С. У більшості східних областей передбачається +1...6°С. На заході буде найтепліше - температура сягатиме +11...16°С.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Завтра в Україні буде тепло, але є нюанс

На Київщині буде хмарно з проясненнями. Місцями пройде невеликий дощ. Вітер переважно південно-східний зі швидкістю до 7-12 м/с.

Температура в Київській області вдень очікується у межах +5...10°С. У Києві стовпчики термометрів покажуть +6...8°С.

У Китаї різко похолодало одразу на понад 50 градусів. Температура за дві доби впала з -1,6℃ до -52,3℃, побивши всі можливі історичні рекорди регіону Сіньцзян.

Китай бореться з найсуворішими похолоданнями за останні 60 років. Першими жертвами погоди стали тварини: на одному з озер у лід вмерзли тисячі птахів. Глибокі заморозки ускладнили поїздки по країні. Через хуртовини і крижані дощі мандрівники затримуються на залізних і автомобільних дорогах

Зараз ви читаєте новину «Вітер знову посилиться: тривожний прогноз на понеділок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі