середа, 21 квітня 2010 18:10

Вітання до Дня Перемоги ветерани розноситимуть самі

Вітання до Дня Перемоги ветерани розноситимуть самі

Рівненська обласна організація ветеранів України отримала з Києва понад 6 тисяч вітальних листівок з нагоди Дня Перемоги за підписом Петра Дибенка, голови Ради організації ветеранів України.

До 9-травня ветерани мають самостійно організувати їх доставку.

73-річний Іван Кравчук, голова обласної організації ветеранів України, розповів кореспондентові Gazeta.ua, що в організації немає грошей, щоб доставити ветеранам листівки.

"У нас немає грошей на поштові конверти й марки. Доведеться самим розносити листівки. Доручимо тим активістам, які молодші й мають ліпше здоров"я. Можливо вдасться ще й школярів залучити. Ось думаємо як передати пачки з листівками в райони й встигнути все зробити до 9 травня", - розповів І. Кравчук.

"Проблема в тому, що з початку року ветеранська організація не одержала жодної копійки підтримки від держави. Усе через те, що до тепер Верховна Рада України не ухвалила держбюджет", - пояснив чоловік.

На Рівненщині мешкає майже чотири з половиною тисячі фронтовиків. Всього статус учасника війни мають понад 42 з половиною тисяч осіб.

Постановою Верховної Ради 2010 рік проголошено в Україні роком ветеранів Великої Вітчизняної війни 1941-45 років.

Gazeta.ua.

Зараз ви читаєте новину «Вітання до Дня Перемоги ветерани розноситимуть самі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі