неділя, 14 травня 2017 19:25

Віталічек, ти ідіот! - Притула розкритикував Седюка

Віталічек, ти ідіот! - Притула розкритикував Седюка
Популярний телеведучий і шоумен Сергій Притула розкритикував витівку журналіста Віталія Седюка на Євробаченні. Фото: Фіртка

Телеведучий і шоумен Сергій Притула розкритикував витівку журналіста Віталія Седюка на Євробаченні.

Про це він написав у Facebook.

"10 років тому Седюк прийшов влаштовуватися на один з телеканалів і вважався дуже перспективним. Однак, за його словами, під час корпоративу він видав свою сутність, за що трохи отримав від Притули. Напився, почав бездарно доглядати за співробітницями каналу, коли спіймав облизня, облив одну водою з пляшки. На піку неадекватності практикант підсів до мене і запропонував побити Педана. А людина знала до кого звернутися. Вивів я хлопчина з альтанки, поставив під деревом і набив кулаком. Ні, не по обличчю. Просто, як цвях молотком, по голові, по-мужицьки", - написав Притула.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пранкер Седюк скандалить не вперше

Він пригрозив Седюку і сказав, щоб той краще не потрапляти йому на очі.

"Так ось коли цей дурик вчора крутив голою дупою перед Джамалою, я дуже шкодував. Шкодував, що мало дав тоді по тій дурній голові. Віталічек, ти ідіот! Ти просто пропаща істота", - обурювався телеведучий.

Виступ минулорічної переможниці Євробачення Джамали у фіналі музичної першості ознаменувався конфузом. Фанат з прапором Австралії вибіг на сцену та оголив сідниці. Аваков повідомив про його затримання.

Зараз ви читаєте новину «Віталічек, ти ідіот! - Притула розкритикував Седюка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі