понеділок, 25 вересня 2017 10:56

Ветеран АТО здобув першу медаль на "Іграх нескорених"

Ветеран АТО здобув першу медаль на "Іграх нескорених"
Сергій Торчинський(в центрі з прапором) виграв бронзу у штовханні ядра / фото: Ансен Аваков

Українець Сергій Торчинський завоював першу медаль збірної України на змаганнях

2014-го він брав участь у боях за Савур-Могилу де отримав поранення, пише у Facebook міністр внутрішніх справ Арсен Аваков.

"Перша медаль на Invictus Games 2017 завойована патрульним поліцейським з Луцька, який пережив поранення, Сергієм Торчинський! Красень - під час змагань різко поліпшив особистий рекорд і обійшов багатьох фаворитів", - пише він.

Сергію Торчинському 29 років, він родом з Луцька та служить патрульним у Національній поліції.

"У серпні 2014 року Сергій брав участь в одному з найзапекліших боїв початку АТО - обороні Савур-Могили. Тоді ж отримав осколкове поранення в шию. Після реабілітації працює інспектором в патрульній поліції Луцька", - пише Аваков.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пам'ятаємо: імена усіх воїнів АТО, які загинули у серпні

Торчинський обрав штовхання ядра та паверліфтинг як спортивну дисципліну на час змагань.

15 українських воїнів-спорт­сменів візьмуть участь в Іграх нескорених. Міжнародний турнір відбудеться у вересні в канадському місті Торонто. Змагатимуться бійці з 17 країн. Усі отримали поранення під час служби. Українці виступлять у шести видах спорту — легкій атлетиці, стрільбі з лука, веслуванні, велоспорті, пауерліфтингу й плаванні.

Зараз ви читаєте новину «Ветеран АТО здобув першу медаль на "Іграх нескорених"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі