четвер, 14 березня 2019 18:06

Весна набирає обертів: з наступного тижня синоптики прогнозують до 20 градусів тепла

Весна набирає обертів: з наступного тижня синоптики прогнозують до 20 градусів тепла
У Києві 15 березня - сухо, сонячно та помірно тепло, +8 градусів Фото: facebook.com/tala.didenko

14-го березня починаєтся весна за старим стилем. Дощі у п`ятницю найбільш ймовірні у західних областях України. Трохи мокрого снігу випаде на Харківщині та Луганщині.

Більша частина України буде у сухій, навіть сонячній, погоді, розповіла синоптик Наталія Діденко на свїй Facebook-сторінці.

Температура повітря вночі крутитиметься поблизу нуля, на Сході до 2-4 градусів морозу, завтра вдень очікується +5+12 градусів, на Сході ще буде найхолодніше, +1+5 градусів.

У Києві 15 березня - сухо, сонячно та помірно тепло, +8 градусів.

У суботу, 16 березня, північний циклон з центром над Балтикою та його атмосферні фронти принесуть в Україну ускладнення погоди - дощі та сильний вітер. Лише східні області утримаються від опадів та штормового вітру.

У неділю, 17 березня, погода в Україні покращиться - буде сухо та потепліє до +10+15 градусів, на Заході до +14+20 градусів.

Наступного тижня в Україні до 20 градусів тепла, повідомили в Укргідрометцентрі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хто несе відповідальність за падіння дерев під час буревію

"Без опадів, лише вдень 18 березня на крайньому заході країни, протягом 19 березня у західних, північних, Вінницькій та Черкаській областях місцями невеликий дощ, в Карпатах з мокрим снігом. Температура вночі 0-6° тепла, 18 березня на заході країни до 9° тепла; вдень 14-20° тепла, у східних областях, на крайньому заході країни та узбережжі морів, 19 березня в більшості областей 9-15° тепла, в західних областях 6-12°", - повідомили синоптики.

Четвер у західних і північних областях України буде хмарним з опадами. У центрі й на сході - сонячно.

На це вплине північний циклон Franz на заході країни та антициклон Gabi в центрі та півдні, де погода буде сухою, - пише синоптик Наталка Діденко на сторінці у Facebook.

"На сонечко завтра набіжать хмари. А точніше, не хмари, а атмосферний фронт, який підсовується із Польщі. Фронт пов`язаний із північним циклоном Franz. Тому в західних та північних областях України плюс на Вінниччині знову буде хмарно і з опадами", - повідомила вона.

Зараз ви читаєте новину «Весна набирає обертів: з наступного тижня синоптики прогнозують до 20 градусів тепла». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі