пʼятниця, 11 березня 2022 19:45

Спецтема: Війна Росії проти України

"Вас всіх називають орками" - Володимир Кличко записав емоційне звернення до росіян

"Вас всіх називають орками" - Володимир Кличко записав емоційне звернення до росіян
Володимир Кличко гордиться, що є українцем. фото: ua.korrespondent.net

Чемпіон світу з боксу Володимир Кличко записав потужне відеозвернення до росіян. Сказав, що вони посіяли ненависть на століття, бо є причетними до мерзенної пропаганди їхнього уряду і вірять у маячню про нацистів. Усі росіяни винні у тому, що їхня армія вбиває українских дітей і бомбить наші міста.

Про це повідомляє Обозреватель.

"Імператорськими амбіціями і варварством вашої, так званої, армії ви посіяли ненависть на століття. І слова про те, що уряд - одне, а російські громадяни - зовсім інше, - це вона маячня. Це ви, вірячи мерзенній пропаганді і не сприймаючи інформацію навіть від своїх родичів і друзів з України, мовчали всі 8 років, коли ваша країна окупувала Крим і частину Донбасу. Це ви високомірно відносились до українців і вважали, що нема такої нації. Це ви переказували одне одному міфи про якихось нацистів і подібну маячню. Це ваші солдати, чоловіки й діти прийшли в Україну - і ви всі про це знаєте.Запам'ятайте, нас не треба звільняти. Ми на своїй землі будували свою країну і ми її побудуємо", - заявив Володимир Кличко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Україні віддадуть золотовалютні резерви РФ

Наголосив, що сьогодні українці, як ніколи єдині та рішучі. А росіяни прийшли на наші землі і вбивають наших дітей. Бомблять і зрівнюють із землею наші міста.

"Знайте, вас тут називають орками - всіх. Нема зараз хороших чи поганих росіян. Поки ви мовчите і підтримуєте пропаганду божевільного диктатора, весь цивілізований світ зараз на стороні українців і захоплюються тим, як ми будуємо свою землю. І ми не здамося і ваша армія це вже зрозуміла. Ставити ультиматуми людям, що вмирають за свою землю - безперспективно", - додав спортсмен.

Також Володимир Кличко спрогнозував, що Росія не виживе. А він гордиться, що є українцем.

24 лютого о 4:00 ранку Росія напала на Україну. Російські війська атакували державний кордон України з півночі, зі сходу та Криму. Бої та атаки тривають майже на всьому периметрі державного кордону та в багатьох містах.

Верховна Рада запровадила на території України воєнний стан. Президент Володимир Зеленський віддав наказ ЗСУ завдавати максимальних втрат російським загарбникам.

1 березня Білорусь вступила у війну проти України. Її техніка незаконно перетнула український державний кордон.

Зараз ви читаєте новину «"Вас всіх називають орками" - Володимир Кличко записав емоційне звернення до росіян». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі