четвер, 05 квітня 2007 16:03

Вагітна на 7-му місяці пропонувала секс-послуги по інтернету

У американському штаті Меріленд мешканка Пасадени, що знаходиться на 7-му місяці вагітності, розмістила в інтернеті оголошення з пропозицією зайнятися з нею сексом.

Причому, як виявилось, чоловік жінки був не тільки в курсі того, що дружина надає інтим-послуги, але і сам виступав як сутенер. 34-річній Діані Корнуелл та її 32-річному чоловікові Джесі були пред"явлені звинувачення в  сутенерстві та занятті проституцією.

Представники поліції заявили, що вперше стикаються з таким жахливим фактом торгівлі своїм тілом вагітною жінкою. Як стало відомо слідчим, Корнуелл пропонувала всім охочим переспати з нею за 300 доларів. Своє рекламне оголошення Діана розмістила на одному з популярних сайтів. Там воно потрапило на очі співробітникам поліції.

Під виглядом клієнта таємний агент домовився про секс з жінкою, після чого прийшов додому до розпусної парочки. На порозі його зустрів чоловік вагітної повії, який був в курсі того, навіщо чоловік з"явився до них в будинок. Незабаром подружжя було арештоване на місці злочину, їх чекає суд, пише Фактnews.
Зараз ви читаєте новину «Вагітна на 7-му місяці пропонувала секс-послуги по інтернету». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі