субота, 16 березня 2013 12:00

У Венесуелі продовжили церемонію прощання з Уго Чавесом

У Венесуелі продовжили церемонію прощання з Уго Чавесом
Фото: ua.euronews.com

Влада Венесуели ухвалила рішення знову відкрити доступ до тіла покійного президента Уго Чавеса для прощання з ранку суботи. Про це повідомляє "РИА Новости" з посиланням на міністра зв'язку та інформації південноамериканської країни Ернесто Вільєгаса.

"Починаючи із завтрашнього дня (суботи), з 9 ранку (за місцевим часом), доступ у будинок буде залишатися відкритим, щоб венесуельський народ та інші народи світу змогли прийти туди і віддати данину пам'яті цьому бійцю революції, яким був і продовжує залишатися Уго Рафаель Чавес Фріас", - сказав Вільєгас.

Час для прощання встановлено з 9 ранку до 16 години дня. Міністр Вільєгас впевнений, що попрощатися з Чавесом захочуть революціонери з усього світу, всі люди добра, християни, "всі ті, хто бачив у президентові Венесуели надію і можливість для побудови на землі нового миру".

Нагадаємо, труна з тілом Чавеса знаходиться у приміщенні Музею революції, яке раніше називалося місцем його поховання, з ранку суботи двері музею відкриті для всіх бажаючих віддати останню данину пам'яті президенту.

Труна вміщена у мармуровий саркофаг у центральному залі музею, на самому саркофазі викарбувані дати життя Чавеса (1954-2013) і нанесено триколірний прапор Венесуели. Поряд висять два портрети улюленого його історичного персонажа - національного героя Венесуели Симона Болівара "Визволителя".

Зараз ви читаєте новину «У Венесуелі продовжили церемонію прощання з Уго Чавесом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі