понеділок, 17 листопада 2014 13:55

В Україну йдуть дощі з мокрим снігом і легкий мороз

В Україну йдуть дощі з мокрим снігом і легкий мороз
Фото: dt.ua

Найближчої доби погоду в Україні визначатимуть атмосферні фронти з південного заходу Європи.

Про це інформує Інтерфакс-Україна.

У західній, південній частинах, Донецькій і Дніпропетровській областях дощі, місцями з мокрим снігом, на решті території місцями невеликі опади; в центральних областях слабка ожеледь. Вітер східний, 7-12 м/с.

Температура протягом доби від 2° морозу до 3° тепла, у західній та південній частинах 1-6° тепла (вночі на півночі Лівобережжя та східних областях 2-7° морозу, вдень на Закарпатті, півдні Одещини та Криму 10-15° тепла).

У Києві - місцями невеликий дощ з мокрим снігом. Вітер східний, 7-12 м/с. Температура протягом доби близько 0°.

19 листопада на Правобережжі, у Херсонській області та в Криму дощі, місцями (крім півдня) з мокрим снігом, вдень у Тернопільській, Чернівецькій, Хмельницькій, Вінницькій, Одеській області місцями сильні дощі; на решті території без істотних опадів.

Вітер східний, південно-східний, 7-12 м/с, у південній та східній частинах місцями пориви 15-20 м/с, в Приазов'ї до 24 м/с.

Температура вночі від 3° морозу до 3° тепла, в східних та Сумській областях 2-8 ° морозу, вдень 0-5 ° тепла; на півдні країни, в Закарпатті та Прикарпатті вночі 1-7° тепла, в Криму 5-11°, вдень 3-9° тепла, в Криму до 14°.

У Києві - невеликий дощ і мокрий сніг. Вітер східний, 7-12 м/с. Температура вночі близько 0°, вдень 1-3° тепла.

Зараз ви читаєте новину «В Україну йдуть дощі з мокрим снігом і легкий мороз». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі