вівторок, 15 жовтня 2024 06:11

Дощі з похолоданням накрить Україну - оновленний прогноз

Дощі з похолоданням накрить Україну - оновленний прогноз
В Україні 15 жовтня дощитиме у багатьох регіонах. Фото: pixabay.com

15 жовтня у багатьох регіонах України похолоднішає та дощитиме.

Продовжиться зниження температури повітря, повідомив Український гідрометеорологічний центр. Вітер буде західний, 5-10 м/с.

Температура повітря становитиме вдень +11...13°C, а на півдні та в Криму буде тепліше +14...16°C. В Карпатах, традиційно, буде сьогодні прохолодніше, особливо на високогір'ї. В деяких регіонах вночі вже спостерігали заморозки на грунті та в повітрі.

У Київській області очікується хмарна погода з проясненнями. Протягом доби можливий дрібний дощ. Вітер західний, 5-10 м/с. Температура повітря вдень підніметься до +10...12°C. У Києві очікується близько +11°C.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дощ і заморозки - синоптикиня засмутила прогнозом погоди

На Одещині помітили найяскравішу за останні 13 років комету ATLAS. Її спостерігали над Одесою та Чорноморськом в Одеській області у неділю ввечері.

Раніше науково-популярне видання про космос Space попереджало, що над західним горизонтом 13 жовтня після заходу сонця з'явиться комета C/2023 A3 - ATLAS.

Зараз ви читаєте новину «Дощі з похолоданням накрить Україну - оновленний прогноз». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі