вівторок, 24 грудня 2019 07:19

В Україні панує циклон Ailton: чого чекати від погоди

В Україні панує циклон Ailton: чого чекати від погоди
24 грудня у більшості областей України пройдуть дощі. Фото - vesti.dp.ua

До України прийшов циклон Ailton, який 24 грудня зумовить вологу погоду у більшості областей України.

Дощі пройдуть у західних областях, де вони можуть бути сильними, а в Карпатах - з мокрим снігом та навіть хуртовинами. Також на Півночі України, ввечері на Півдні та в усіх центральних областях. Лише східна частина нашої території втримається від суттєвих опадів, хіба що - тумани та мряка, повідомила синоптик Наталка Діденко.

"Про весняне тепло поступово забувайте - температура повітря почне знижуватися. Поки що не дуже помітно, проте вже у вівторок очікується +4+8 градусів, на Півдні +7+12 градусів", - каже синоптик.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Яку погоду очікувати українцям у новорічну ніч

У Києві в переддень Різдва західного обряду, Святвечора, 24-го грудня очікується волога, ще порівняно тепла погода - невеликі дощі та близько +6 градусів.

Надалі у столиці також поступово холоднішатиме. Мінусова температура ` прийде орієнтовно 27-28 грудня.

У грудні встановилася температура, характерна для жовтня чи весни, коли починається вегетативний період. До середини століття температура восени та грудні ще більше підвищуватиметься.

Зараз ви читаєте новину «В Україні панує циклон Ailton: чого чекати від погоди». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі