пʼятниця, 24 травня 2013 22:34

В Україні навмисно знищують пасажирські перевезення залізницею?

В Україні навмисно знищують пасажирські перевезення залізницею?
Тетяна Чорновол. Фото: tvi.ua

В Україні спеціально знищують залізничні пасажирські перевезення. Це роблять для того, аби регіони не мали змоги спілкуватися між собою та їздити на акції протесту до Києва.

Таку думку в ефірі телеканалу ТВі висловила журналіст Тетяна Чорновол.

Чорновол, зокрема, зазначила, що влада робить усе можливе, щоб обмежити спілкування між мешканцями різних регіонів і не дати змоги приїжджати  до столиці на мітинги та демонстрації.

"Зараз у країні спеціально знищують залізничні пасажирські перевезення. Зокрема, для того, щоб регіони між собою менше спілкувалися, а люди менше могли приїздити на акції протесту в Київ", - сказала вона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пасажири поламаних Hyundai не можуть відсудити марно витрачені кошти

Журналістка нагадала, що нині стоїть питання про те, що будуть знімати з маршруту потяг "Чоп-Київ".

"На нього квитки коштують дешево, багато плацкартних вагонів, які найкраще сполучують Львів із Києвом", – пояснила Чорновол.

Як відомо, державна адміністрація залізничного транспорту України ("Укрзалізниця") в новому графіку руху поїздів (з 27 травня) скасує курсування поїзда № 7 сполученням Київ — Чоп. Про це повідомив начальник Головного пасажирського управління "Укрзалізниці" Олександр Іванько.

 

Зараз ви читаєте новину «В Україні навмисно знищують пасажирські перевезення залізницею?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

47

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі