субота, 18 травня 2013 12:19

"Укрзалізниця" обурена: продаж квитків не блокували, лише шукали снаряди та міни

"Укрзалізниця" обурена: продаж квитків не блокували, лише шукали снаряди та міни
"Укрзалізниця" відхрестилася від навмисної затримки поїздів через акцію опозиції. Фото: obozrevatel.com

Державна адміністрація залізничного транспорту ("Укрзалізниця") називає безпідставними і такими, що не відповідають дійсності заяви про навмисну затримку "Укрзалізницею" 15 поїздів далекого прямування нібито через акцію опозиційних сил, яка проходить 18 травня в Києві.

"Укрзалізниця" розцінює подібні заяви "суто політично мотивованими", повідомляє прес-служба адміністрації залізничного транспорту в суботу.

"Укрзалізниця" поінформувала, що практично всі поїзди (крім окремих) прибули згідно з графіком руху, зафіксовані окремі випадки затримок поїздів далекого прямування з причин, не пов'язаних з роботою залізничного транспорту.

Зокрема, станом на 10.00 із затримкою прибували 4 поїзди, зокрема, поїзд № 40 - Севастополь - Київ - був затриманий у Криму (Бахчисарайський район) у зв'язку з проведенням пошукових робіт підрозділами Державної служби з надзвичайних ситуацій снарядів і мін часів Великої Вітчизняної війни (знайдено 8 одиниць). Після відновлення руху на перегоні залізничникам вдалося скоротити час затримки і станом на 09.00 поїзд № 40 вже прибув до Києва. З аналогічних причин на 1 годину затримується інший поїзд з Севастополя.

Також затримано два поїзди Ужгород - Київ (№ 100, 82) через проведення правоохоронними органами спеціальних заходів з перевірки інформації про замінування. Поїзд № 100 вже прибув до Києва - затримка склала 1 годину, поїзд № 82 - ще знаходиться в дорозі, орієнтовний час затримки до 4 годин.

Електропоїзд підвищеної комфортності "Гречани - Київ" виїхав за графіком, наповнення електропоїзда складає 40%.

Опозиція заявляє про масове скасування електропоїздів та затримку поїздів з інших областей, в яких прихильники акції "Вставай, Україно!" прямують до столиці.

Зараз ви читаєте новину «"Укрзалізниця" обурена: продаж квитків не блокували, лише шукали снаряди та міни». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

16

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі