середа, 24 грудня 2008 19:17

В Україні дозволили трансляцію 13 російських каналів

Національна рада з питань телебачення і радіомовлення України дозволила трансляцію на території країни 13 російських телеканалів. Жодному центральному каналу з РФ, зокрема РТР-планеті, РЕН ТБ і ТВЦ, в список дозволених потрапити не вдалося, повідомляє РІА Новости.

Придатними для трансляції на Україні були визнані: "Кіноклуб", "Боєць", "Наш футбол", "Багатосерійне ТБ", "Індія ТБ", "Авто плюс", "Цікаве ТБ", "Ля-мінор ТБ", "ТБ Бульвар", "Кухня ТБ", "Сарафан", "Радість моя", "24 Док", а також британський телеканал ZееTV, програми якого перекладені на російську.

Трансляція ряду російських телеканалів була припинена з 1 листопада 2008 року на вимогу Нацради України. Чиновники порахували, що РТР-планета, РЕН-ТВ і TVCI (міжнародна версія каналу ТВЦ). є "неадапованими до українського законодавства". "Перший канал. Усесвітня мережа" отримав тимчасовий дозвіл на трансляцію.

Зараз ви читаєте новину «В Україні дозволили трансляцію 13 російських каналів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі