вівторок, 23 листопада 2021 02:52

В Україні Covid-щеплення робитимуть безхатченкам

В Україні Covid-щеплення робитимуть безхатченкам
У Львові планують вакцинувати безхатьків. Фото: Роман Балук, Львівська міська рада

У Львові вакцинуватися проти коронавірусу зможуть безхатченки. Пункт щеплення обладнають у Центрі обліку та нічного перебування бездомних громадян на вул. Кирилівській, 3-А.

За планом пункт запрацює у п'ятницю, 26 листопада, з 11:00 до 18:00, повідомила пресслужба міськради Львова.

"Ми порадились із громадськими організаціями, які працюють з бездомними та організовують їх харчування. Дійшли спільної думки, що пункт працюватиме у світловий день, щоб усі охочі могли скористатись цією можливістю", - розповів виконувач обов'язків директора Департаменту гуманітарної політики Євген Бойко.

Упродовж тижня бездомних мешканців Львова обіцяють інформувати про цей пункт вакцинації. Зокрема інформацію доноситимуть волонтери громадських організацій у тих місцях, де вони традиційно харчують своїх підопічних.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Карантинні правила проїзду в громадському транспорті змінять

21 листопада в Україні повністю вакцинувались проти Covid-19 70 444 людини, одну дозу отримали 29 382 охочих. Загалом в Україні з початку кампанії з вакцинації проти коронавірусу зробили понад 22 млн щеплень.

Зараз ви читаєте новину «В Україні Covid-щеплення робитимуть безхатченкам». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі