неділя, 06 січня 2019 13:59

В Укравтодорі повідомили про ситуацію на дорогах

В Укравтодорі повідомили про ситуацію на дорогах
На засніжених ділянках доріг нині виконується розчищення снігу й обробка протиожеледними засобами. ФОТО: korrespondent.net

На більшості території України дороги замело снігом. Сухо лише на півдні.

Протягом минулої доби в Закарпатській, Івано-Франківській, Чернівецькій, Львівській та Тернопільській областях намело снігу від 3 до 12 см. У Волинській, Рівненській, Хмельницькій, Житомирській, Київській, Чернігівській, Сумській, Вінницькій, Полтавській та Черкаській товщина снігового покриву місцями сягає до 10 см. На додачу у Львівській й Рівненській областях пройшов льодяний дощ. Повідомляє Укравтодор.

Перевальні ділянки доріг у західних, північних і центральних областях України наразі засніжені. Висота снігового покриву там становить від 20 до 90 см. Така ж ситуація й на Луганщині й Донеччині.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Різдво в Києві: як працюватиме громадський транспорт

"Виконуються роботи з розчистки проїзної частини доріг від снігу, здійснюється обробка протиожеледними матеріалами. Проїзд всіма ділянками доріг державного значення забезпечено, заторів не зафіксовано, за винятком тимчасових ускладнень на автодорозі М-06, Об'їзд Коростишева, унаслідок ДТП", – повідомляють в Укравтодорі.

Для розчищення доріг державного значення до роботи залучено 1090 одиниць техніки й 1569 робітників. Усі дії служб, відповідальних за належне транспортне сполучення, координує Штаб з ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій.

Раніше розповіли про погоду на Різдво й у Святвечір. Як виявилось, у святкові дні українцям варто очікувати снігу й немалих морозів. Позначки на термометрах триматимуться в межах -2-15 градусів.

Зараз ви читаєте новину «В Укравтодорі повідомили про ситуацію на дорогах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі