четвер, 07 квітня 2022 08:21

Спецтема: Війна Росії проти України

В Україні знайшли ще понад 1,5 тис. ворожих вагонів - стануть українськими

Бюро економічної безпеки ініціювало націоналізацію майна Росії та Білорусі, а також їхніх громадян, орієнтовною вартістю понад 468 млн грн. Ідеться про 450 вагонів-цистерн і сім вантажних транспортних засобів.

Також речовими доказами визнали ще 1552 вагони, їх арештують, повідомили в Бюро.

Автор: esbu.gov.ua
  Україна продовжує націоналізувати залізничне майно РФ і Білорусі
Україна продовжує націоналізувати залізничне майно РФ і Білорусі

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В одеському порту націоналізували вантаж із РФ на 93 млн грн - його віддадуть ЗСУ

"Зупинили можливість вивезення в РФ 45 вагонів глинозему, загальною вагою понад 3000 тонн, що належать Миколаївському глиноземного заводу. Триває оцінка товарно-матеріальних цінностей. Після проведення відповідних заходів працюватимуть над питанням про їх націоналізацію", - ідеться в повідомленні.

Бюро економічної безпеки аналізує діяльність встановлених компаній, де кінцевими бенефіціарами є резиденти Росії та Білорусії, активів Росії та Білорусії та їхніх громадян. Виявляє та зупиняє діяльності тих підприємств, які незаконно торгують із Росією та Білоруссю.

У Білорусь намагалися незаконно експортувати українське продовольство вартістю $500 тис.

Державне бюро розслідувань спільно з представниками Бюро економічної безпеки попередили на території Вінницької митниці спробу незаконного експорту вітчизняних товарів у країни, що здійснюють або сприяють військовій агресії проти України.

Зараз ви читаєте новину «В Україні знайшли ще понад 1,5 тис. ворожих вагонів - стануть українськими». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі