четвер, 27 серпня 2020 18:20

В РНБО вказали найгірший сценарій пандемії коронавірусу

В РНБО вказали найгірший сценарій пандемії коронавірусу
Кількість хворих буде зростати. Фото: Reuters

До 25 жовтня кількість випадків коронавірусу в Україні може досягнути 360 тис.

Це станеться, якщо громадяни не дотримуватимуться правил карантину, заявив секретар РНБО України Олексій Данілов, передає пресслужба РНБО.

На нараді обговорили питання адаптації стратегії протидії епідемії Covid-19 в осінній період.

Данілов зазначив, що у зв'язку із початком навчального року та виборчим процесом необхідно організувати моніторинг динаміки соціальних контактів хворих із 29 серпня до 10 вересня. Данілов назвав вибори 25 жовтня одними з найскладніших за весь час незалежності.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На стадії тесту вже 31 вакцина від коронавірусу - ВООЗ

Прем'єр-міністр Денис Шмигаль сказав, що епідемія в усьому світі відбувається хвилеподібно. Деякі країни повідомляли про спад епідемії, але швидко отримали новий спалах. Україна має бути готова до розвитку ситуації за всіма сценаріями.

Ближче до зими кількість смертельних випадків коронавірусу може збільшитися. Ймовірно, що молодь почне тісно контактувати з літнім населенням, заявив доктор Ханс Клюге, директор Європейського регіонального бюро ВООЗ.

Зараз ви читаєте новину «В РНБО вказали найгірший сценарій пандемії коронавірусу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі