пʼятниця, 16 квітня 2010 14:07

У "Борисполі" на сьогодні скасували низку рейсів до Європи

У "Борисполі" на сьогодні скасували низку рейсів до Європи

У міжнародному аеропорту "Бориспіль" на сьогодні відмінили виліт до Дортмунд, Франкфурту, Варшави, Дюсельдорфу, Праги, Талліну, Лондона, Амстердама, Парижа і Лутона, свідчать дані он-лайн-табло аеропорту за станом на 12:46.

Затриманий виліт на 7 годин літака до Мілану, на 10 годин - до Амстердаму і на 7 годин - до Парижа.

Затримано майже на 9 годин два рейси з Амстердаму, затримано на чотири годин один рейс із Франкфурту, затримано на п"ять годин один рейс із Лондону.

Нагадаємо, сьогодні повідомлялося, що Австрія, Литва і Польща закрили свій повітряний простір у зв"язку з виверженням вулкана в Ісландії.

Перебої в повітряному сполученні між європейськими країнами можуть продовжитися, щонайменше, ще добу - такий прогноз європейського авіаційного агентства Eurocontrol.

Вулкан біля льодовика Ейяфьяллайекюль, який знаходиться в 200 км на схід від Рейк"явіка, спав 200 років і ожив в березні 2010 р. Повторне виверження вулкану 14 квітня 2010 р. призвело до припинення руху деякими автодорогами, викликало перебої в польотах пасажирських літаків, повідомляє РБК-Україна.

Зараз ви читаєте новину «У "Борисполі" на сьогодні скасували низку рейсів до Європи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі