субота, 23 грудня 2006 16:35

У понеділок в Україні - мокрий сніг з дощем

 

У неділю, 24 грудня, на більшій частині України без істотних опадів, а в понеділок практично по всій країні очікується мокрий сніг і дощ, повідомляє Гідрометцентр.

У неділю вдень в східній частині, а увечері і в північних областях пройдуть невеликий дощ і мокрий сніг. Вітер поривчастий, місцями до 15-20 м/с.

Температура вночі від 4 градусів тепла до 1 морозу. У східній частині, в Карпатах і Криму до -5; вдень 1-6 градусів вище за нуль.

У Києві і області без істотних опадів, тільки увечері невеликий дощ. Вітер переважно північно-західний, 9-14 м/с, вранці і вдень пориви 15-20 м/с. Температура вночі 1-3 градусів тепла, вдень +3-5.

У понеділок практично на всій території України очікується мокрий сніг і дощ. Вітер переважно північно-західний, 9-14 м/с, місцями пориви 15-20 м/с. Температура протягом доби від -2 до +4, на півдні до +7.

У Києві і області невеликий дощ з переходом в мокрий сніг. Вітер переважно північно-західний, 9-14 м/с, місцями пориви 15-20 м/с. Температура від -1 до +4, пише Інтерфакс.

Зараз ви читаєте новину «У понеділок в Україні - мокрий сніг з дощем ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі