понеділок, 27 липня 2020 23:04

У Печерському райсуді стався спалах коронавірусу

У Печерському райсуді стався спалах коронавірусу
Громадянам радять подавати заяви чи інші звернення через поштову скриньку суду. Фото: Reuters

Серед працівників Печерського районного суду Києва виявили спалах коронавірусної інфекції.

Кількість інфікованих не повідомляється. Про це йдеться на сторінці суду у Facebook.

"Проводиться тестування на коронавірус контактних осіб та вирішується питання щодо проведення дезінфекційних та профілактичних заходів у суді", - сказано в повідомленні.

Як зазначається, установа продовжує праювати в штатному режимі. Відвідувачів та співробітників установи просять утриматись від участі у судових засіданнях, якщо слухання не передбачають обов'язкової присутності.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У столичному гуртожитку стався спалах коронавірусу

Громадян також закликають утриматися від особистого відвідування суду та рекомендують подавати заяви чи інші звернення через поштову скриньку суду, сервіси "Електронного суду", електронної пошти [email protected].

На офіційному сайті суду розмістили телефони, за якими можна отримати необхідну інформацію про справу.

Станом на 27 липня в Україні лабораторно підтверджено 65 тис. 656 випадків COVID-19. За минулу добу захворіли 807 осіб, з них 65 дітей і 43 медичних працівника. Найбільшу кількість випадків COVID-19 зафіксували у Києві та Львівській, Івано-Франківській, Рівненській областях.

Зараз ви читаєте новину «У Печерському райсуді стався спалах коронавірусу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі