понеділок, 07 травня 2012 18:51

В Одесі "Пісяючого Сталіна" встановили у смердючому місці
5

Фото: Фото: прес-служба "Братства"

У парку імені Шевченка в Одесі активісти всеукраїнської політичної партії "Братство" (лідер - Дмитро Корчинський) встановили пам'ятник Йосипу Сталіну зі спущеними штанами.

"Пісяючий Сталін дуже добре вписався у місцеву композицію стін, де всі нехороші люди ходять пісяти", - повідомила прес-служба "Братства".

Простояв пам'ятник не довго. Як передає агентство "Інтерфакс-Україна", через 2 години після встановлення пам'ятник вже лежав зруйнований.

ФОТОРЕПОРТАЖ: "В Європі - "Піcяючий хлопчик", а в нас -"Пісяючий Сталін" - жарт "Братства" у Львові

Як повідомлялося, представники православного братства Корчинського раніше встановили аналогічний жартівливий пам'ятник Сталіну в центрі Львова. Пам'ятник представляв собою фігуру в шинелі, виконану в людський зріст. Голова зроблена з пап'є-маше, тулуб - з дерева. Покритий фарбою золотого кольору. З виведеного з пам'ятника катетера лилася вода.

За словами представника "Братства", така форма була обрана для того, щоб в жартівливій формі передати ставлення українців до Сталіна, і до того напруження, яке щорічно виникає в Україні напередодні 9-го травня.

ФОТОРЕПОРТАЖ: У Києві під офісом КПУ з'явився "Пісяючий Сталін"

Скульптура простояла недовго. До ініціаторів акції підійшли невідомі, які, як вони сказали, працюють у правоохоронних органах, і розвалили цю конструкцію.

У Києві на Подолі навпроти офісу Компартії члени "Братства" також встановили пам'ятник Йосипу Сталіну.

Зараз ви читаєте новину «В Одесі "Пісяючого Сталіна" встановили у смердючому місці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

17

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі