середа, 01 травня 2019 20:48

В обласному центрі відключили гарячу воду

В обласному центрі відключили гарячу воду
У Рівному зникла гаряча вода. Фото: Ukranews

Рівнетеплоенерго оголосило, що через борги городян з сьогоднішнього дня повністю припиняє централізоване гаряче водопостачання.

"З огляду на погіршення економічної ситуації на підприємстві через ваших боргів за спожиті послуги, а також з-за несподіваного підвищення ціни на газ з боку НАК "Нафтогаз" 15% для теплопостачання підприємств з 1 травня, з сьогоднішнього дня, після численних попереджень, централізоване гаряче водопостачання в місті припинено", - сказано в повідомленні підприємства.

Виняток для споживачів, які отримують гарячу воду від котелень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Комуналка подорожчає у травні: кому доведеться платити більше

"Відновлення гарячого водопостачання всього міста буде при позитивній динаміці оплати за отримані послуги, а також після перекладу необхідної кількості котелень на тверде паливо", - обіцяють в "Рівнетеплоенерго".

Задля підготовки до наступного опалювального сезону в столиці розпочали гідравлічні випробування тепломереж. Через це частині киян вже вимкнули гарячу воду.

Зараз ви читаєте новину «В обласному центрі відключили гарячу воду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі