неділя, 19 березня 2006 16:10

У московському метро сталася катастрофа

На перегоні "Войковська" - "Сокіл" московського метро обвалився тунель. В одному з вагонів потяга, що проїжджав, спалахнула пожежа. Про це повідомив заступник начальника управління інформації МЧС РФ Віктор Бєльцов.

- Інцидент стався о 14.37 за московським часом. За попередніми відомостями, тунель обвалився, і виникла пожежа в одному з вагонів потяга, - сказав Бєльцов. - Триває евакуація пасажирів у бік станцій "Войковська" і "Сокіл".

Водночас анонімне джерело у правоохоронних органах столиці уточнює, що в тунелі впала плита. 

– Приблизно о 14.40 за московським часом на колії у перегоні між станціями "Войковська" і "Сокіл" упала залізобетонна плита. Тому рух потягів було зупинено, - сказав правоохоронець.

Він уточнив, що плита упала саме на колії, а не на вагон. Жертв і потерпілих немає. Черговий по метрополітену повідомив, що рух потягів на цій ділянці лінії поки що припинено.

У свою чергу, у протипожежній службі російської столиці повідомили, що біля станції метро "Войковська" обвалився тунель, паля пробила третій вагон, після чого він зайнявся. Інцидент стався, коли потяг їхав у центр столиці. На місці події працюють пожежники, а також прибувають загони рятувальників. Про це повідомляють РИА Новости і ИТАР-ТАСС.

Зараз ви читаєте новину «У московському метро сталася катастрофа». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі