четвер, 20 березня 2014 10:35

У Криму сепаратисти грабують сліпих

У Криму сепаратисти грабують сліпих
sibmedport.ru

Власність Українського товариства сліпих (УТОС) у Криму нікому захистити. Про це повідомив у своєму листі член ЦП УТОС Сергій Васін.

Як стверджує Васін, в Криму є всього п'ять підприємств УТОС, а також єдиний в Україні санаторій для сліпих. У його будівництво та оснащення були вкладені сотні мільйонів гривень державних коштів та грошей, зароблених самими сліпими.

"Сьогодні ця власність уже грабується під приводом передачі новим "громадським організаціям" Криму. Цей процес направляє і координує перший заступник голови Центрального правління УТОС Володимир Лютіков, який, окрім того, - депутат розпущеної Верховної Ради АР Крим і людина, набближена до Аксьонова (був поруч з останнім на підписанні ганебної угоди з Путіним). До речі, дружиною Лютікова є народний депутат України від ПР Валентина Лютікова", - підкреслює Васін.

Також він додав, невідомо, як обійдуться без українських ринків збуту кримські підприємства, де поки що працюють інваліди по зору, а ось що точно ясно, що сліпим України тепер ніде буде отримувати санаторно-курортне лікування.

Зараз ви читаєте новину «У Криму сепаратисти грабують сліпих». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі