середа, 14 листопада 2012 04:20

В Криму утилізували більше двох тон зіпсованої риби

В Криму утилізували більше двох тон зіпсованої риби
ФОТО: ye.ua

12 листопада у ході проведення профілактичного відпрацювання ряду регіонів Криму співробітники відділу ветеринарної міліції ГУМВС України в АРК виявили більше двох тонн замороженої недоброякісної риби.

Про це сайту "Крым.Комментарии" повідомили у секторі громадських зв'язків ГУ МВС України в АРК.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Черкащина потерпає від жахливого смороду: на річці масово дохне риба

Весь асортимент (суповий набір з лосося, а також філе пеленгасу, оселедець, скумбрія) з простроченим терміном придатності та порушенням правил маркування зберігався в холодильній камері одного з підприємств Бахчисарайського району автономії.

Залежана знахідка належала одній з рибопереробних фірм і призначалася для подальшої її переробки на консерви. На підставі розпорядження риба була вилучена з обігу і, за погодженням з власником, утилізована в біотермічній ямі Беккері в селищі Новоандріївка Сімферопольського району.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дохлу рибу продавали на ринку

Загальна вартість знищеної неякісної рибної продукції, яка, на щастя, не потрапила на столи кримського споживача, склала близько 60 тис. грн.

Зараз ви читаєте новину «В Криму утилізували більше двох тон зіпсованої риби». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі