неділя, 04 травня 2008 14:16

В Криму альпіністи врятували трьох туристів з Москви

В Криму альпіністи МНС врятували трьох російських туристів.

Про це повідомляє прес-служба Міністерства України з надзвичайних ситуацій в неділю.

Так, 3 травня в 10.00 біля села Баштанівка Бахчисарайського району , в печерному монастирі Качі-Кальйон, під час бейс-стрибка з скелі впав і отримав травми 30-річний турист з Москви. На місце оперативно прибули 5 працівників місцевого гірського пошуково-рятувального взводу МНС, які з використанням спеціального устаткування підняли постраждалого наверх, надали йому першу медичну допомогу і в стані середньої тяжкості доставили в лікарню.

Цього ж дня в 11.33 поблизу селища Форос на горі Мшатка-Кая двоє туристів з Москви (1979 і 1981 року народження) зірвалися з крутого скельного схилу заввишки 20 метрів. Прибулі на місце події 6 працівників Ялтинського гірського пошуково-рятувального взводу МНС з використанням спеціального устаткування підняли постраждалих вгору, надали їм першу медичну допомогу і в стані середньої тяжкості передали лікарям "швидкої", повідомляє Інтерфакс-Україна.

Зараз ви читаєте новину «В Криму альпіністи врятували трьох туристів з Москви». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі