середа, 11 листопада 2009 10:48

У Києві вчителі пошили 125 тисяч пов"язок

У Києві вчителі пошили 125 тисяч пов"язок

Заступник мера Віталій Журавський висловив подяку всім педагогічним колективам, які взяли участь у виготовленні марлевих пов"язок для боротьби з епідемією грипу.

"Освітяни столиці відгукнулися на рішення міської надзвичайної протиепідемічної комісії, та з метою недопущення виникнення епідемії грипу та гострих респіраторних захворювань у Києві, педагогічні колективи пошили захисні медичні маски, які після антисептичної обробки будуть безкоштовно роздані населенню", - сказав він.

За словами заступника мера, марлю для пошиття пов"язок надало Головне управління охорони здоров"я та медичного забезпечення.

А участь у їх пошитті взяли вчителі середніх шкіл N 319, 227, 71 дитсадків N 285, 439, 513, ЗСШ N 20, 214, 243, школа-дитсадок "Журавлик", ліцей N 142, гімназія N 34, училища швейного та перукарського мистецтва, ВПУ N 25, Професійний ліцей сфери послуг, ВПУ сервісу і дизайну, ВПУ технологій та дизайну одягу.

Як відомо, раніше у мерії заявляли, що зовсім скоро столичні мешканці отримають по дві пов"язки безкоштовно.

За матеріалом Українська правда

Зараз ви читаєте новину «У Києві вчителі пошили 125 тисяч пов"язок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі