неділя, 25 листопада 2012 17:15

У Києві на Майдані вже встановили металевий каркас новорічної ялинки
10

Фото: Фото: Анатолій БАБАК

На столичному Майдані Незалежності днями вже встановили металевий каркас майбутньої новорічної ялинки.

Цього року головна "зелена красуня" України, як і торік, буде штучною. Нині неподалік каркасу вже стоїть кількаметровий причіп із пластиковим гіллям, з якого створюватимуть ялинку.

Частину Майдану огородили високим парканом. На території спорудження ялинки стоїть кран, а по периметру чергує охоронець.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Новорічна ялинка в столиці буде з ефектом 3Д

Як повідомили в прес-службі КМДА, за своїми параметрами висота новорічної ялинки становитиме 34,8 м, діаметр за нижнім ярусом гілок – 12,5 м, вага (з довантаженням) – до 30 т.

Виготовила столичну ялинку компанія "Люм'єр". Очікується, що цьогорічна ялинка абсолютно відрізнятиметься від торішньої формою, кольоровою гамою, ілюмінаційним оформленням з ефектом "падаючого" світла, дизайном світлодіодних іграшок, які однаково привабливо виглядатимуть як удень, так і в вечірній час.

Родзинкою ж київської новорічної красуні зразка 2013 року називають оригінальну верхівку – піксельну маківку з ефектом 3D.

Нагадаємо, урочисте засвічення головної ялинки України відбудеться 19 грудня – у День святого Миколая.

Зараз ви читаєте новину «У Києві на Майдані вже встановили металевий каркас новорічної ялинки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі