неділя, 08 листопада 2009 17:55

В Івано-Франківську стурбовані, що люди не носять масок

В Івано-Франківську стурбовані, що люди не носять масок

Івано-Франківська обласна державна адміністрація стурбована безпечністю поведінки людей на вулицях Івано-Франківська під час оголошеного карантину, заявила на брифінгу в неділю заступник начальника управління охорони здоров"я Івано-Франківської ОДА Зоя Цихонь.

"Що мене вразило вчора (в суботу) в Івано-Франківську? Були багато людей, батьки з дітьми: діти - без масок, батьки - теж без масок. І це якось не зовсім зрозуміло", - сказала лікар.

Таку поведінку людей під час епідемії грипу і ГРВІ З.Цихонь вважає абсолютно неправильною.

"Ми ніби як всіх заспокоїли, що епідемія йде на спад. Але вона йде на спад завдяки тому, що люди правильно поводяться. ... Це і завдяки тому, що були роз"єднані дитячі колективи, продовжені шкільні канікули. Але це не означає, що діти повинні тепер збиратися разом і виходити в місто", - обурилася замначальник управління.

З.Цихонь призвала людей відповідальніше відноситися до свого здоров"я.

"А відповідальність за дітей повинні нести батьки", - підкреслила вона.

Як повідомлялося, з 29 жовтня в Івано-Франківській області до 22 листопада закриті всі школи, дитячі садки, інші учбові заклади у зв"язку з епідемією грипу і ГРВІ.

За станом на 16:00 8 листопада, в Івано-Франківській області від ускладнень після грипу померли 24 людини, зокрема 1 дитина.

За матеріалом Интерфакс-Украина

Зараз ви читаєте новину «В Івано-Франківську стурбовані, що люди не носять масок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі