пʼятниця, 27 жовтня 2006 10:11

В інтернеті з"явився небезпечний вірус "Смерть Путіна"

Автор: http://www.pravda.ru
 

- Увага!!! Президент Росії помер, - така тема спамерського листа, що нібито належить відомому новинному сайту Бі-бі-сі. Проте, клікнувши на посилання у листі, користувач потрапляє на російський сайт, з якого на комп`ютер потенційної жертви намагається завантажитися троянська програма.

Як повідомляє "Лабораторія Касперського", розсилка "гарячих шкідливих новин" донедавна використовувалася, в основному, західними спамерами. Проте авторство новини про Президента Росії Володимира Путіна належить, судячи з усього, спамерам російським. Сам текст листа містить лінгвістичні помилки.

У разі переходу за посиланням відбувається підміна вказаного URL на адресу певного російського сайту, що не має нічого спільного з англійською корпорацією. З даного сайту проводиться спроба закачати на комп`ютер жертви "троянську" програму, що дозволяє завантажувати на комп`ютер жертви шкідливий код, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «В інтернеті з"явився небезпечний вірус "Смерть Путіна"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі