четвер, 09 червня 2011 10:03

В Голландії дівчина зробила на зап'ясті тату своїх 152 друзів із Facebook

Мешканка Голландії зробила у себе на зап'ясті татуювання з фотографіями всіх своїх 152 друзів із соціальної мережі Facebook, повідомляє Volkskrant.

За словами самої дівчини, що ховається під ніком SusyJ87, перш ніж зробити портрети приятелів на тілі, вона спочатку запитала у кожного з них дозволу. Крім того, як вона зазначила, у Facebook у неї набагато більше друзів, однак можливість потрапити на її руку отримали тільки найближчі з них.

Як розповіла майстер із татуювання Ксав'єра Мелькер, яка і робила малюнок на тілі дівчини, процес нанесення татуювання тривав у цілому 30 годин. Майстер заявила, що пишається своєю роботою і вважає її гарною ілюстрацією до сучасного світу. "Це один із небагатьох моїх шедеврів", - підкреслила Мелькер.

SusyJ87 розмістила відео, зроблене під час процесу нанесення татуювання, на YouTube, і отримала чимало критичних коментарів. Так, деякі визнали тату несправжнім, а інші назвали вчинок дівчини рекламним трюком.

Майстер Мелькер заступилася за свою клієнтку, категорично відкинувши версію про підробку, висунуту противниками Facebook-тату. "Звичайно, таке не кожен день побачиш, але я вас запевняю, вона справжня", - цитує видання татуювальницю.

Варто зазначити, що фанатизм від соціальної мережі Facebook стає все більш поширеним явищем, так, наприклад, раніше повідомлялося про подружню пару з Техасу Еллі і Меттом Грінами, які зареєстрували свою ненароджену дочку в соціальній мережі Facebook. Також раніше повідомлялося про подружню пару з Ізраїлю, яка назвала свою новонароджену дочку Лайк на честь кнопки Like (Подобається) в Facebook.

Зараз ви читаєте новину «В Голландії дівчина зробила на зап'ясті тату своїх 152 друзів із Facebook». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі