середа, 20 липня 2022 07:07

Спецтема: Війна Росії проти України

У Генштабі розповіли про поточну ситуацію на півдні України

У Генштабі розповіли про поточну ситуацію на півдні України
Ворог завдав ракетно-авіаційних ударів у районі Мурахівки. Фото: facebook.com/GeneralStaff.ua

На Південнобузькому напрямку російський ворог підтримує високу інтенсивність ведення розвідки безпілотними літальними апаратами.

В акваторії Чорного моря поза пунктами базування перебувають три носії крилатих ракет "Калібр", повідомили вранці 20 липня у Генеральному штабі Збройних сил України.

"На півдні тривають обопільні обстріли із ствольної, реактивної артилерії та танків вздовж всієї лінії зіткнення", – ідеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Чорному морі побільшало ворожих ракетоносців – Братчук

На Миколаївщині ворог завдав ракетно-авіаційних ударів у районі Мурахівки. У підрозділах противника відзначається нестача боєприпасів і продуктів харчування та води.

"Українська авіація та ракетно-артилерійські підрозділи продовжують успішне виконання вогневих завдань по командних пунктах і базах логістичного забезпечення ворога", – звітує Генштаб.

В оперативному командуванні "Південь" фіксують пересування корабельного складу противника в Чорному морі.

Розглядають два варіанти дій окупанта. Перший – передислокація корабельного складу в місця, де їх не дістануть українські ракети. А також можлива підготовка до нового маневру в морі.

Зараз ви читаєте новину «У Генштабі розповіли про поточну ситуацію на півдні України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі