понеділок, 31 липня 2006 15:07

У Феодосії чоловік хотів себе підірвати через галюцинації

Під ранок житель селища Приморський прокинувся від дивного звуку, що лунав зовні. Коли він вискочив надвір, то побачив, що з розбитого вікна сусіднього будинку валить дим, про це повідомили в прес-службі ГУ МНС України в АР Крим.

- Коли рятувальники прибули на місце події, то в будинку побачили страшну картину. Посеред кімнати стояв газовий балон, обмотаний ганчір"ям, що горіло. Балон був вже розпечений... Ще б трохи - і стався страшний вибух, - розповів начальник сектора пропаганди міськвідділу Феодосії МНС Сергій Кареєв.

У той час, як пожежники заливали вогонь і охолоджували балон, їм назустріч вийшов господар будинку.

- 54- літній Олександр був, на перший погляд, в абсолютно нормальному стані. Але потім він показав нам свою ліву руку, вказівний палець якої був сточений до кістки. Поки ми надавали йому першу допомогу, Олександр пояснив, що "зрізав м"ясо з пальця і кидав на підлогу, щоб нагодувати озвірілого власного сина з його дружками. Інакше його б з"їли", - сказав Кареє.

За словами бідного чоловіка, так він тримався цілу ніч. А потім, не витримавши атак " людоїдів", вирішив підірвати себе разом з будинком. Як розповіли рятувальники, у будинку, окрім нещасного, нікого більше не було. За свідченнями сусідів господар колись сидів у в"язниці, був на обліку у психіатра. Ще самогубець полюбляв випити. Зараз жертву власних галюцинацій госпіталізували в психіатричну лікарню, повідомляє ForUm.

Зараз ви читаєте новину «У Феодосії чоловік хотів себе підірвати через галюцинації». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі