понеділок, 08 жовтня 2018 04:20

В ДТП загинув український політолог

В ДТП загинув український політолог
Дмитро Косенко загинув в ДТП. Фото: Страна

У неділю, 7 жовтня, загинув український політолог, кандидат політичних наук 32-річний Дмитро Косенко. Він розбився на мотоциклі під Києвом.

За словами друга політолога Кирила Молчанова, мотоцикліст рухався по трасі в бік Києва. За попередньою інформацією слідства, він їхав на дуже високій швидкості. У місці повороту знаходилася погано освітлена ділянка. Водій не помітив відбійник і, не зменшуючи швидкості, зіткнувся з перешкодою. Смерть наступила миттєво, тіло загиблого понівечене, а мотоцикл відкинуло на відстань близько 200 метрів, повідомляє Frontnews.

Разом з ним на мотоциклі їхала дівчина, її госпіталізували в лікарню у важкому стані. На місці працює патрульна поліція і оперативно-слідча група.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Закарпатський співак помер, коли повернувся додому у відпустку

Дмитро Косенко з вересня 2014 року працював асистентом кафедри політології Київського національного університету ім. Тараса Шевченка. Викладав нормативні курси "Політологія", "Історія зарубіжних політичних вчень", "Історія і теорія демократії". У сфері інтересів вченого були політична влада і концепції демократії.

Зараз ви читаєте новину «В ДТП загинув український політолог». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі