понеділок, 24 листопада 2008 16:23

СБУ затримала "потрійного вбивцю"

Служба безпеки України спільно із працівниками харківського УМВС затримала 31-річного мешканця Харківської області, який підозрюється в організації і здійсненні вбивства батька і сина - власників фермерського господарства ТОВ "Ім. газети "Известия", а також начальника охорони цього підприємства.

Як повідомили у прес-службі СБУ, вбивство було скоєне у липні 2008 року поблизу сіл Новоолександрівка і Самойлівка Близнюківського району Харківської області. За фактом злочину порушено кримінальну справу за ч.2 ст. 115 Кримінального кодексу України.

Під час слідства встановлено, що вбивство було скоєне з метою заволодіння майном і земельною ділянкою, які належали сім"ї загиблих. Враховуючи широкий резонанс, якого набув цей злочин у суспільстві, а також особистий контроль процесу його розкриття з боку Президента України Віктора Ющенка, до розслідування було залучено Службу безпеки України.

У короткий термін було затримано трьох учасників злочину, але організатор зумів втекти. Внаслідок реалізації комплексу оперативно-розшукових заходів СБУ встановила, що злочинець ховається у Дніпропетровську, де його й затримали.

Враховуючи особливу небезпеку розшукуваного, його затримання було здійснене із залученням спецпідрозділу СБУ "Альфа". Затриманого передали правоохоронним органам і доправили у Харків для подальшого розслідування, повідомляє ЛIГАБiзнесIнформ

Зараз ви читаєте новину «СБУ затримала "потрійного вбивцю"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі