вівторок, 15 грудня 2009 10:40

В Багдаді вибухнули три заміновані автомобілі

В Багдаді вибухнули три заміновані автомобілі

Починаючи з 7:30 за місцевим часом з різницею в декілька хвилин сталося щонайменше три вибухи. Поліція припускає, що вибухівка була закладена в автомобілі, повідомляє Associated Press.

Перший автомобіль вибухнув на паркінгу поряд з посольством Ірану, другий вибух пролунав неподалік від споруди міністерства закордонних справ країни, а третій - у безпосередній близькості від популярного ресторану. Поки не відомо чи зазначені споруди були цілями терористів.

Вибухи стались на початку іракського робочого дня. Якраз в цей час група журналістів чекали за межами "зеленої зони" на фінансовану урядом поїздку до табору біженців неподалік іранського кордону. Один з операторів був поранений. Інформація про те, на кого він працював і наскільки важко поранений поки відсутня.

Вибухи сталися через тиждень після того як терористи-смертники підірвали декілька урядових споруд в серії терактів, в результаті яких загинуло 127 людей.

Переклад: Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «В Багдаді вибухнули три заміновані автомобілі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі