вівторок, 05 жовтня 2010 18:14

Ужгородський пенсіонер встановив на кущі коноплі сигналізацію

Ужгородський пенсіонер встановив на кущі коноплі сигналізацію

Ужгородські міліціонери затримали 62-річного пенсіонера, який вирощував на городі коноплю. На присадибній ділянці по вулиці Кавказькій росло 27 наркотичних рослин висотою під 3 метри кожна.

"Коли співробітники ВБНОНу зайшли на город, перед ними постала кумедна картина. Всі рослини коноплі були акуратно обв'язані мотузкою. А на неї чоловік понавішував рибацькі дзвіночки. В такий спосіб він хотів уберегти свої рослини від нічного візиту наркоманів. Коли торкаєшся мотузки, дзвіночки починають видавати звуки", - повідомила Gazeta.ua начальник міського відділу Ужгородського міськуправління міліції Катерина Кийович.

На горищі будинку міліціонери знайшли сухі стебла коноплі вагою 10 кілограмів, а в одній із кімнат - 30 грамів готового до споживання сухого листя наркотичної рослини.

Проти чоловіка порушили кримінальну справу.

Нагадаємо, напередодні у Кіровському районі Автономної Республіки Крим співробітники Служби безпеки України (СБУ) спільно з міліцією виявили та знищили земельну ділянку площею понад 60 га, зайняту посівами конопель.

На полі росло 4,5 тис кущів коноплі.

Зараз ви читаєте новину «Ужгородський пенсіонер встановив на кущі коноплі сигналізацію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі