середа, 26 травня 2010 18:09

Ужгородець нанюхався клею і зарізав брата

Ужгородець нанюхався клею і зарізав брата

27-річний ужгородець Андрій нанюхався клею, після чого встромив ножа у серце меншому на два роки брату Василю. Чоловік помер на східцях будинку.

Кривава трагедія сталася в обласному центрі Закарпаття – Ужгороді, на вулиці Артилерійській у ніч з неділі на понеділок. 25-річний Василь жив із матір"ю в одному будинку, його брат з сім"єю – в іншому.

"Ввечері вихідного дня Василь пішов у гості до брата, - розповіла Gazeta.ua начальник Ужгородського міськвідділу ГУ МВСУ в Закарпатській області Катерина Кийович. – Зійшовшись, брати нанюхалися клею. Мали до нього звичку давно. Після цього почали сваритися".

Після словесної перепалки Андрій вхопив ножа і встромив його в серце меншому брату. Сам вискочив на вулицю і почав голосити. Кричав, що його брата хтось убив, просив сусідів викликати міліцію та "швидку".

"Поки міліціонери приїхали на Артилерійську, вбивця зник. Його розшукали за дві години у міському мікрорайоні Радванка. В цей час чоловік був ще в дурмані від клею", - сказала Кийович.

Закривавлений ніж міліціонери знайшли у димоході будинку, в якому жив Андрій. Вбивця зізнався у скоєному. Його утримують під вартою.

Зараз ви читаєте новину «Ужгородець нанюхався клею і зарізав брата». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі