вівторок, 06 лютого 2024 09:10

Встигніть це зробити до 10 лютого - чому ця дата настільки особлива

Встигніть це зробити до 10 лютого - чому ця дата настільки особлива
Позбавтеся шкідливих звичок. Викиньте з дому речі, які навіюють погані спогади. Фото: pixabay.com

6 лютого намітяться зміни на краще. Відкриєте у собі суперздібності, які допоможуть впевнено рухатися вперед. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Це останній тиждень перед Новим роком за східним календарем, - говорить астрологиня. - Прислухайтеся до внутрішнього голосу. Він підкаже, чого саме вам бракує і як досягти поставленої мети. Рік Зеленого Дерев'яного Дракона розпочнеться 10 лютого. Це особлива дата для кожного. До цього часу варто встигнути усе, що не хочете брати з собою у новий рік. Закрийте справи, які тягнуть на дно, відмовтеся від співпраці, яка не виправдала ваших очікувань. Це чудовий період, аби йти від людей, які вас не поважають і не цінують. Позбавтеся шкідливих звичок. Викиньте з дому речі, які навіюють погані спогади. Займайтеся благодійністю. Віддайте частину грошей на добрі справи. Так відвернете від себе неприємності. У цей період відчуємо переломний момент у війні. З'являться сили і наснага. Отримаємо гарні новини від наших закордонних партнерів. Почне надходити допомога, на яку розраховуємо".

Овен (21 березня - 20 квітня)

Життя вноситиме корективи у плани. Але не треба відмовлятися від чогось. На радощі будуть багаті вечір і ранок. Заплануйте найважливіші справи на цей час. Не розповідайте про наболіле випадковим знайомим. Краще поплакати в подушку, ніж стати героєм пліток

Телець (21 квітня - 20 травня)

Готуйтеся багато домовлятися. Доведеться переробляти те, що, здавалося, виконане бездоганно. Переконуйтесь, що співрозмовники вас правильно зрозуміли. Не давайте марних сподівань.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Усе складеться на вашу користь. Шеф та колеги будуть щедрі на претензії. Сумуватимете за спокоєм, тому беріть відпустку. Кохані можуть захопитися іншим партнером. Перечекайте. Ви все одно будете на коні.

Рак (22 червня - 22 липня)

У душі вируватимуть сумніви і хвилювання. Захопитеся книгами. Це допоможе розібратися у собі та у стосунках з іншими. Нагадають про себе проблеми з травленням. Деякий час доведеться провести в ліжку.

Лев (23 липня - 23 серпня)

Якщо захворіли, залишайтеся вдома. Не варто пересилювати себе і йти на роботу. Нові враження допоможуть бути більш продуктивними у справах, якими займаєтеся. Дивіться хороше кіно, читайте книги.

Діва (24 серпня - 23 вересня)

Не підпускайте до себе підлих та хитрих людей. У ваше оточення може проникнути людина, яка пересварить вас із друзями та родичами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ваш зоряний час настає цього тижня - гороскоп на 5-11 лютого

Терези (24 вересня - 23 жовтня)

Цей день вдалий для покупок. Можна придбати нове авто, техніку та обладнання для кухні. На вашу допомогу сподіваються військові. Лідерські здібності допоможуть блискавично швидко закрити будь-який збір.

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)

Доки інші вагатимуться, ви переробите справи, які планували закінчити взимку. Не варто шукати нову роботу. Цей час найкраще підійде для навчання. Можна обирати університет чи курси.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Не налягайте на каву. Краще випийте фреш чи безалкогольний глінтвейн. Відпустіть сумніви. Настав час впевнено рухатися вперед. Вам вдаватиметься усе, чого забажаєте.

Козоріг (22 грудня - 20 січня)

Запропонують нову посаду. Дайте собі час, аби добре все обдумати. Зміняться умови оплати праці. Заробітки відчутно зростуть. Насолоджуйтеся домашнім затишком. Увечері можна розпочинати косметичний ремонт.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Вам вдаватиметься усе і з першого разу. Але від деяких домашніх обов'язків доведеться відмовитися, аби з головою зануритися у роботу. Кохані вас зрозуміють і підтримають.

Риби (21 лютого - 20 березня)

Цього дня доведеться завершувати справи, які розпочали минулого тижня. Усі навколо надто багато вимагатимуть від вас. Не бійтеся здатися невихованими. Відмовляйтеся від того, на що зараз не вистачає часу. Увечері насолодіться домашнім затишком.

Рік Зеленого Дерев'яного Дракона розпочнеться 10 лютого. Астролог розповів, чому ця дата така особлива для України.

Зараз ви читаєте новину «Встигніть це зробити до 10 лютого - чому ця дата настільки особлива». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі