вівторок, 22 жовтня 2019 17:34

Укрзалізниця звільнила понад половину працівників

Укрзалізниця звільнила понад половину працівників
З початку року вже звільнили 22 керівники філії "Пасажирська компанія". Фото:zaxid.net

З початку року в Укрзалізниці звільнили 55% керівників підрозділів.

Вони завдавали збитків компанії, проти колишніх службовців відкрили 11 справ, повідомила прес-служба Укрзалізниці.

Очільник Укрзалізниці Євген Кравцов зазначив, що пасажирський сектор найбільш чутливий для населення. Саме тому підрозділи компанії мають чітко контролювати справність і чистоту поїздів та якість сервісу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Укрзалізницю повернули до Мінінфраструктури

"Керівників, які не справляються з цими завданнями, а тим паче підозрюються у корупційних схемах, невідкладно звільнять", – зазначив Кравцов.

З початку року вже звільнили 22 керівника філії "Пасажирська компанія" - це начальники вагонних дільниць, депо та вокзалів, які неналежно виконували свої посадові обов'язки або підозрюються у зловживаннях.

Проти них відкрили 11 справ, у 4 із яких розслідування завершили. Вкрадене майно повернули, а збитки відшкодували Укрзалізниці.

Генеральний прокурор Руслан Рябошапка просить Верховну Раду погодити притягнення до кримінальної відповідальності народного депутата Ярослава Дубневича. Йому закидають те, що він нібито впливав на засновників і посадових осіб Укрзалізниці.

Зараз ви читаєте новину «Укрзалізниця звільнила понад половину працівників». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі