середа, 12 лютого 2014 17:54

"Укрзалізниця" зняла потяги Hyundai з маршрутів

"Укрзалізниця" зняла потяги Hyundai з маршрутів
ilikenews.com

З сьогоднішнього дня "Укрзалізниця " тимчасово зняла з маршрутів поїзди Hyundai для перевезень пасажирів. Рейси скасовувати не будуть, замість Hyundai пустять інші потяги, сформовані з пасажирських вагонів з локомотивною тягою, передає Коммерсант-Украина.

Як повідомила прес-служба "Укрзалізниці", це пов'язано з проведенням технічного огляду поїздів виробництва Hyundai Rotem за участю корейських фахівців.

"Укрзалізниця" відзначає, що пасажири, які купили квитки на Hyundai, мають право відмовитися від поїздки і отримають назад свої гроші в повному обсязі. Для цього їм необхідно звернутися до кас вокзалів.

Якщо ж пасажир скористається поїздкою, то йому буде повернута різниця у вартості проїзду у зв'язку з пониженням класу поїздки.

Як повідомлялося, в Україні курсує 10 поїздів класу "Інтерсіті +" виробництва Hyundai Rotem з Києва до Львова, Донецька, Запоріжжя, Дніпропетровська, Харкова.

Зараз ви читаєте новину «"Укрзалізниця" зняла потяги Hyundai з маршрутів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі