четвер, 08 січня 2015 12:40

"Укрзалізниця" звільнила начальника поїзда і провідника через інцидент з бійцями АТО

"Укрзалізниця" звільнила начальника поїзда і провідника через інцидент з бійцями АТО
Фото: zn.ua

"Укрзалізниця" завершила службове розслідування інциденту, під час якого провідник потяга № 318 Одеса-Запоріжжя 30 грудня в Миколаєві відмовив у посадці пасажирам-бійцям АТО.

Про це йдеться у повідомленні прес-служби "Укрзалізниці".

Зазначається, що під час наради, що відбулася 6 січня за участю її керівників, пасажирських служб Придніпровської та Одеської залізниць, причетних посадовців вокзалів Одеса, Миколаїв і пасажирського вагонного депо Запоріжжя, встановлено, що посадовці залізниць виявили недостатній професійний рівень і допустили низку порушень порядку обслуговування пасажирів на залізничному транспорті.

У зв'язку з цим начальник потяга і провідник звільнені з посад і оголошено догану черговому по станції "Миколаїв". Також притягають до дисциплінарної відповідальності причетних керівників пасажирських служб і підприємств залізниць України.

"За результатами розслідування інциденту зі свого боку "Укрзалізниця" вибачається перед бійцями АТО за завдані їм незручності. Щоб уникнути подібних непорозумінь в майбутньому, залізничники рекомендують з приводу придбання квитків своєчасно звертатися до спеціалізованих залізничних кас, до військових комендантів або чергових по вокзалу", - зазначено в повідомленні "Укрзалізниці".

"Укрзалізниця" також зазначає, що для забезпечення виїзду у відпустку військовослужбовців, які беруть участь в АТО, вона готова забезпечити виділення місць у повному обсязі за умови надання міністерствами і відомствами або їх структурними підрозділами групових заявок не пізніше за одну добу до відправлення потяга (бажаної дати виїзду) із зазначенням станцій відправлення і призначення, кількості людей та приміткою "перевезення учасників АТО".

Зараз ви читаєте новину «"Укрзалізниця" звільнила начальника поїзда і провідника через інцидент з бійцями АТО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі