пʼятниця, 25 лютого 2022 14:31

Укрпошта відновила роботу - які послуги доступні

Укрпошта відновила роботу - які послуги доступні
Укрпошта прийняла рішення відновити роботу частини відділень 25 лютого там, де можна це зробити безпечно і для клієнтів і працівників. Фото: УНІАН

Підприємство поштового зв'язку Укрпошта 25 лютого відновило роботу частини відділень. Вона буде зосереджена на обслуговуванні найвразливіших верств населення пенсійними виплатами й товарами побутового споживання. Також можна буде отримати свої посилки.

Про це повідомив генеральний директор компанії Ігор Смілянський у Facebook.

За звичним графіком працюють переважна більшість відділень у Вінницькій, Волинській, Закарпатській, Івано-франківській, Львівській, Дніпропетровській, Кіровоградській, Миколаївській, Одеській, Рівненській, Хмельницькій, Черкаській і Чернівецькій областях.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Укрзалізниця запускає додаткові поїзди: новий графік

Частково працюють відділення у Запорізькій, Донецькій, Житомирській, Полтавській і Харківській областях.

Не працюватимуть до стабілізації ситуації відділення в Київській, Луганській, Сумській, Херсонській і Чернігівській областях.

Укрпошта припинила роботу через запровадження воєнного стану в Україні 24 лютого.

Водночас "Нова пошта" працює. Співвласник "Нової Пошти" Володимир Поперешнюк заявив, що відділення компанії продовжать працювати "там, де це можливо й безпечно для людей".

Зараз ви читаєте новину «Укрпошта відновила роботу - які послуги доступні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі