четвер, 24 лютого 2022 12:32

Укрпошта припинила роботу, банкомати не видають готівку

Одне з головних підприємств поштового зв'язку Укрпошта припиняє роботу через запровадження воєнного стану в Україні. Водночас "Нова пошта" працює.

Відділення Укрпошти не працюватимуть 24 лютого, повідомила організація у Facebook.

"Заради збереження вашої безпеки й безпеки наших працівників, відділення не працюватимуть. Щойно ситуація дозволить, ми одразу доправимо вам посилки й пенсії, а поки їх зберігатимемо. Зараз небо над Україною тимчасово обмежено для авіаперевезень. Стежимо за ситуацією і за потреби розгортатимемо наземні шляхи доправлення", - ідеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рекомендації МОЗ: список ліків на випадок надзвичайної ситуації

Співвласник "Нової Пошти" Володимир Поперешнюк заявив, що відділення компанії продовжать працювати "там, де це можливо й безпечно для людей".

"Звертаюся до всіх підприємців: ми маємо зберігати спокій, працювати, економіку не можна зупиняти ні на мить! Ми на роботі, працюємо в оперативному штабі, всі на місці", - написав він у Facebook.

У банкоматах, імовірно, встановили заборону на видавання готівки.

За спроби зняти будь-яку суму в банкоматах Приватбанку з'являється напис: "Шановний клієнт, тимчасово немає можливості зняти кошти з цієї картки. Щойно ситуація в країні стабілізується, обмеженнязнімуть".

Автор: "Уніан", Дмитро Хилюк
 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нацбанк обмежив зняття готівки

В Україну прийшла війна. Путін о 4:00 оголосив про спеціальну військову операцію. Крилатими та балістичними ракетами обстрілюють стратегічні об'єкти Києва. Обстріл розпочався о 5:00 24 лютого.

Зараз ви читаєте новину «Укрпошта припинила роботу, банкомати не видають готівку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі