субота, 26 лютого 2022 04:53

Українські воїни відстояли Миколаїв

Українські воїни відстояли Миколаїв
ЗСУ відбили Миколаїв. Фото: УНІАН

Миколаївську область Збройні сили України відстояли. У Миколаєві протиповітряна оборона відбила атаку російського ворога.

Це інформація станом на 04:20 26 лютого, яку повідомив мер міста Віталій Кім.

"В Очакові десант (російський. - Gazeta.ua) не висадився. На цей час висадки в Миколаївській області немає. Ніхто до нас не йде", - сказав Кім.

Припустив, що руйнування мосту між Одещиною та Миколаївщиною могло статися в результаті збиття ворожого десанту. Однак, це не точно.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сили ворога слабшають. Ми ж з кожною годиною міцніємо - Головнокомандувач ЗСУ

Ніч на 26 лютого буде найважчою з 24 лютого, дня початку повномасштабної війни Росії проти України. Ворог піде на штурм і застосує весь наявний арсенал озброєння. Важливо вистояти, особливо у Києві, заявив президент Володимир Зеленський у зверненні до українського народу.

Запеклі бої триваю на Київщині та в самій столиці. Найважчий напрямок - місто Васильків. Там російські військові переодяглися в форму поліції України розстріляли бійців на КПП. Там тривають бої за аеродром, де висадився ворожий десант.

Зараз ви читаєте новину «Українські воїни відстояли Миколаїв». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі