вівторок, 17 серпня 2021 19:04

Українець прикинувся румуном заради роботи в Німеччині: його покарали

Українець прикинувся румуном заради роботи в Німеччині: його покарали
Поляки відправили чоловіка назад в Україну. Фото: gov.pl

У Польщі затримали 38-річного українця, який показав прикордонникам фальшивий румунський паспорт.

На пункті пропуску Корчова прикордонник одразу помітив неточності в паспорті на сторінці персональних даних. Про це повідомили в прикордонній службі Польщі.

Спецобладнання підтвердило, що документ підроблений.

Чоловік також мав фальшиве румунське посвідчення водія. У його багажі знайшли український паспорт, що підтверджує особу порушника.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Польщі українця закидали пляшками - ЗМІ

Чоловіка звинуватили у використанні фальшивих документів та спробі незаконного перетину кордону. Він визнав себе винним у цих злочинах і добровільно погодився на покарання у вигляді шести місяців позбавлення волі з відтермінуванням на один рік. Також він заявив, що купив документи в Україні.

Чоловік пояснив, що скористався підробками, оскільки, як громадянину Румунії, йому не доведеться б повертатися до своєї країни кожні 90 днів.

Також українець уточнив, що він планував працювати в логістичній компанії в Німеччині. Поляки відправили чоловіка назад в Україну.

Озброєний українець захопив судно в Індійському океані та чотири дні утримував команду в заручниках. Представники судноплавної компанії погодилися видати чоловікові $6 тис. в обмін на здачу ним зброї та розблокування роботи корабля.

Зараз ви читаєте новину «Українець прикинувся румуном заради роботи в Німеччині: його покарали». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі