неділя, 20 листопада 2011 11:04

Українець переміг у міжнародному конкурсі чоловічої краси
9

Фото: Фото: zaxid.net

У львівському клубі "Метро" обрали "Mister International Metro Club 2011".

За підсумками  аплодисментів публіки, з десятки представників чоловічої краси з усього світу титул найдостойнішого виборов українець – 23-річний Павло Шаметько.

Спершу представники Туркменістану, Азербайджану, Бахрейну, Конго, Нігерії, Росії, України, Польщі і Марокко представились публіці. А далі хлопці змагались: у конкурсі талантів, дефіле, пляжно-спортивних іграх із виявом сексуальності, а на завершення – у зізнанні в коханні.

Наступного дня у "Метро" відзначали День Незалежності Польщі. Проте найвагомішою причиною для свята стало офіційне присвоєння назви львівському аеропорту на честь короля Данила.

Нагадаємо, власниця титулу "Міс Крим Земля" 22-річна Ніна Астраханцева представлятиме Україну на одному із найдорожчих конкурсів краси "Міс Земля". За рівнем це третій конкурс після "Міс Всесвіт" та "Міс Світу". Переможниця отримає корону із білого золота з діамантами. Фінал відбудеться четвертого грудня на Філіпінах.

Зараз ви читаєте новину «Українець переміг у міжнародному конкурсі чоловічої краси». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі