субота, 12 грудня 2020 16:34

Українцям обіцяють мокрий сніг та сильний туман

Українцям обіцяють мокрий сніг та сильний туман
13 грудня очікується сильний туман. ФОТО: pexels.com

У неділю, 13 грудня, обіцяють опади майже по всій території країни. Мокрий сніг та дощ чекають на жителів усіх областей, окрім Закарпаття, Криму, Херсонської, Луганської та Донецької областей. Про це повідомляє Укргідрометцентр.

Морозу не очікується. Найтепліше буде у південних областях та у Криму. На півострові повітря прогріється до +10...+12 градусів. У Херсонській та Одеській областях, а також на Запоріжжі – +7...+9 градусів.

Холодніше буде в східних регіонах, а також в Київській області. Вдень прогнозують 0...+2 градусів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Києві помітили динозавра на ковзанах

В столиці очікують мокрий сніг з дощем. Пориви вітру сягатимуть 7 – 12 метрів на секунду.

Синоптики попереджають про ожеледицю на всій території України. А у південній частині країни – туман.

За інформацією УкрГідрометцентру, у південній частині до кінця доби 12 грудня, вночі та вранці 13 грудня буде туман, видимість 200-500 м (І рівень небезпечності, жовтий). Погодні умови можуть призвести до порушення руху транспорту.

Народний синоптик Леонід Горбань прогнозує, що грудень очікується теплим. Із 12 грудня і до кінця місяця прогнозують морози. Вночі доходитиме до мінус 13. До 15 градусів нижче нуля буде 24–26 числа. Під Новий рік температура становитиме 4 градуси морозу.

Зараз ви читаєте новину «Українцям обіцяють мокрий сніг та сильний туман». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі